Filtre Cautare

(2337 produse)

Pret

4 - 4895 lei

Categorii

CAMERA:

STIL:

Căutare avansată

CULOARE CORP:

CULOARE ABAJUR:

MATERIAL:

PUTERE / CONSUM (W):

NUMAR DE BECURI:

BECURI INCLUSE:

DIMABIL:

TEHNOLOGIE BEC / SURSA:

FORMA BEC:

DULIE:

TEMPERATURA DE CULOARE:

UNGHIUL DE LUMINA:

LUMINA CU DIRECTIA REGLABILA:

TENSIUNE ALIMENTARE:

GRAD DE PROTECTIE:

SENZOR DE MISCARE:

CLASA DE ENERGIE:

DURATA DE VIATA (h):

GREUTATE (Kg)

Contactați-ne

Contact Luni-Vineri
0730561170
Contact

Informatii transport

magelectrice.ro livreaza comenzile pe tot teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara tarii va rugam sa ne contactati.

Livrarile prin curierat le facem cu firma Urgent Curier.

Costuri de transport

Costul de livrare este de 25 lei/comanda (TVA inclus). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei cu TVA livrarea este gratuita. In situatia in care optati pentru modalitatea de plata cu OP sau online cu cardul, livrarea se va face doar dupa incasarea contravalorii facturii proforme iar costul transportului va fi mai mic cu suma perceputa in mod normal pentru ramburs. Daca livrarea se va face intro localitate/comuna sau sat unde firma de curierat nu are punct de lucru pot aparea costuri suplimentare de transport si se vor aplica doar cu acceptul dumneavoastra. 

Costul de livrare include costul procesarii si ambalarii produselor.

Toate costurile de livrare/transport vor fi incluse in suma ceruta ramburs.

Termene de livrare

Termenul de livrare standard este de o zi lucratoare din momentul in care a fost primita comanda si este valabil pentru produsele aflate in stocul nostru. Cu exceptie acest termen se poate prelungi cu o zi lucratoare sau mai multe in functie de evolutia stocului in momentul in care ati transmis comanda. Intarzieri la livrare mai pot aparea fara voia noastra sau a firmei de curierat din diverse motive (conditii meteo, trafic, etc). Un consultant magelectrice.ro va lua legatura cu dumneavoastra si o sa va informeze despre oricare situatie care se abate de la conditiile standard prezentate pe site.

Urgent Curier are program in cele mai multe puncte de lucru de luni pana vineri intre orele 08:30 – 18:00 si sambata intre 08:30 si 13:00. Livrarile se pot face la adresa de domiciliu, la munca sau la alta adresa specificata de dumneavoastra si se vor face in timpul programului.

Totodata comenzile se pot ridica de la sediu Urgent Curier daca doriti acest lucru si ati specificat acest lucru in prealabil.

Procesul de livrare

In ziua in care coletul va ajunge la sediul Urgent Curier un reprezentant o sa va contacteze pentru a stabili intervalul orar cand doriti sa se faca livrarea.

In cazul coletelor foarte grele, voluminoase sau multe la numar firma de curierat este obligata sa faca livrarea in fata locuintei (casa, bloc, etc).

Desfacerea coletelor se poate face doar dupa ce achitati contravaloarea sumei cerute ramburs.

Pentru suma ceruta ramburs curierul va elibera chitanta. In situatia in care plata s-a facut online cu cardul sau cu ordin de plata nu se va mai percepe niciun ramburs in momentul livrarii.

Exceptii

In situatia in care se constata la deschiderea coletului sau a ambalajului original ca produsele comandate nu corespund cantitativ sau calitativ, acestea trebuiesc returnare curierului si totodata trebuie sa faceti un proces verbal de constatare cu reprezentul firmei de curierat. Un exemplar va ramane la dumneavoastra iar unul la Urgent Curier. In ambele cazuri (produs spart, fisurat, crapat, deformat sau produs lipsa) trebuie sa sa ne transmiteti pe mail sau pe fax o copie dupa procesul verbal de constatare cu toate informatiile complete iar noi va vom livra un alt produs nou.

Toate costurile de transport care apar in aceste situatii de exceptie vor fi in responsabilitatea noastra.

Precizam ca pana acum nu am avut o asemenea situatie si ca toate produsele/coletele livrate au fost conforme din toate punctele de vedere.

Curierul nu este obligat sa asiste la testarea sau punerea in functiune a produselor comandate.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de livrare puteti sa ne contactati la: office@magelectrice.ro sau la numarul de telefon (+40)730.561.175Livrare - MagElectrice.ro