Filtre Cautare

(2337 produse)

Pret

4 - 4895 lei

Categorii

CAMERA:

STIL:

Căutare avansată

CULOARE CORP:

CULOARE ABAJUR:

MATERIAL:

PUTERE / CONSUM (W):

NUMAR DE BECURI:

BECURI INCLUSE:

DIMABIL:

TEHNOLOGIE BEC / SURSA:

FORMA BEC:

DULIE:

TEMPERATURA DE CULOARE:

UNGHIUL DE LUMINA:

LUMINA CU DIRECTIA REGLABILA:

TENSIUNE ALIMENTARE:

GRAD DE PROTECTIE:

SENZOR DE MISCARE:

CLASA DE ENERGIE:

DURATA DE VIATA (h):

GREUTATE (Kg)

Contactați-ne

Contact Luni-Vineri
0730561170
Contact

Termeni și condiții de utilizare

     Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabili site-ului www.magelectrice.ro Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate al acestuia ii revin in totalitate lui SC PROFI ELECTRO PAVCONS SRL.

Exactitatea informatiilor

     Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate si din acest motiv va rugam sa solicitati informatiile dorite inainte de a plasa comanda.

     Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia.

LICENTA DE ACCES PE SITE

     MagElectrice.ro iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care ROTENI ROM SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul MagElectrice.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC PROFI ELECTRO PAVCONS SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

     MagElectrice.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. MagElectrice.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor. Fotografiile din site au titlu informativ. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc MagElectrice.ro poate inlocui aceste produse cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original.

     Fiecare produs afisat spre comercializare este insotit de pret. Preturile afisate pe site sunt afisate cu si fara TVA. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul final pentru produs. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic comanda poate fi anulata fara alte instiintari. MagElectrice.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Conditii si costuri de livrare

     Livrarea se poate face in toata tara. Costul de livrare este de 25 ron/comanda (TVA inclus). Pentru comenzi in valoare minima de 500 ron cu TVA livrarea este gratuita.

     Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 500 ron cu TVA si care platite online cu cardul sau cu ordin de plata, costul transportului va fi de 14 ron/comanda (TVA inclus). In situatia in care se va percepe cost de transport in valoare de 25 lei cu TVA si s-a efectuat plata cu cardul sau cu ordin de plata, clientul va primi un Voucher cu reducerea de 11 lei cu TVA ce se va putea folosi la urmatoarea comanda.

     Pentru produsele care se livreaza numai la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi afisate in magazin sau comunicate prin e-mail sau fax. 

     Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

     Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. MagElectrice.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea SC PROFI ELECTRO PAVCONS SRL. MagElectrice.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Legalitate

     Site-ul magelectrice.ro functioneaza conform legilor Statului Roman.Termeni și condiții de utilizare - MagElectrice.ro